Opleidingen

Auva organiseert op regelmatige tijdstippen opleidingen die je praktijkgericht onderdompelen in de eindeloze mogelijkheden van IT.

Open voor iedereen

Onze opleidingen staan open voor iedereen, ook als je geen gebruikmaakt van de diensten van Auva. Ontdek hieronder ons open opleidingsaanbod.

Gratis inspiratiesessie: wat kan 3D-printing voor jou betekenen?

Je hebt er wellicht al veel over gehoord: 3D-printing. Dé technologie van de toekomst; men spreekt zelfs over de volgende industriële revolutie …

Staat 3D-printing anno 2019 nog steeds in zijn kinderschoenen of is deze technologie reeds op punt gesteld? En last but not least, welke meerwaarde kan 3D-printing voor jouw activiteit of onderneming hebben?

Laat je inspireren!

Wij bij AUVA geloven alvast dat 3D-printing een grote impact zal hebben op onze toekomst. Daarom nodigen we je graag uit voor een inspiratiesessie. Hier zal toegelicht worden wat de mogelijkheden van 3D-printing zijn en welke toestellen er reeds op de markt zijn.

Verder voorzien we interessante demo’s en geven we je een woordje uitleg over onze B2B-afdeling. Dit alles uiteraard in een gezellige setting, inclusief hapje en drankje. Als exclusief voordeel ontvang je een voucher die recht geeft op een introductiekorting bij aankoop van 3D-printingmateriaal.

Wees erbij op …

Donderdag 7 februari, AUVA Tongeren, 19 u. tot 21 u. of dinsdag 12 februari, AUVA Hasselt, 19 u. tot 21 u.

Interesse? Registreer je nu

Gelieve je op voorhand (gratis) in te schrijven via deze link. Zo weten we hoeveel geïnteresseerden we mogen verwachten.

Hopelijk tot dan!
Raf Coomans
CEO AUVA

Totaalaanbod

Het totaalaanbod van de opleidingen van onze groep kan je ontdekken op onze eventsite.