Terug naar overzicht
Veilig op vakantie

Vertrek met een veilig gevoel op vakantie!

Ga je op reis? Hou thuis alles in het oog met camerabewaking

Nu de zomer steeds dichterbij komt breekt voor veel mensen ook de vakantietijd aan. 

Trek ook jij er op uit, naar het buitenland of in eigen land? 

Je wil graag je woning in het oog houden? Gewaarschuwd worden als een ongenodigde gast verschijnt of je huisdier eenvoudig in de gaten houden? Beveilig je woning tijdens de vakantie met onze security oplossingen.

Vanaf zaterdag 20 juni kan je terecht in onze winkels voor meer informatie en bijkomende demo's. 


+ Beelden bekijken op je smartphone, tablet of PC.
+ Live bekijken en opslaan.
+ Het beste HD beeld ook 's nachts.
+ Eenvoudige installatie zelfs zonder enige netwerkkenis.


Extra voordelen:
+ PIR bewegingsdetector. Door infrarood worden bewegingen in een ruimte gisignaleerd.
+ Bekijk de beelden 5 seconden voor de bewegingsmelding.
+ 5 jaar garantie.

Wat kan ik met een IP camera?

Beelden te bekijken via Smartphone/Tablet/PC
Wil je altijd weten wat er thuis of op kantoor gebeurt? Bekijk de beelden live eenvoudig op je smartphone of tablet of pc, waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast kun je achteraf altijd de beelden nog opvragen, wat handig kan zijn bij een opname van diefstal of schade.

Live bekijken en opslaan
Bekijk de beelden live via een app of via een browser op je laptop, tablet of smartphone. Beelden van een IP camera opslaan is handig wanneer je niet alles live wil monitoren. Daarnaast kun je achteraf altijd de beelden nog opvragen. Voor het opslaan van beelden is een opslagmedium (SD-kaart) noodzakelijk, aangezien een IP-camera niet voorzien is van een harde schijf.

Ontvang een melding op je smartphone bij detectie
Met een IP camera bekijk je overal te wereld via internet live beelden. Daarnaast stuurt een IP camera een waarschuwing bij beweging of geluid. Afhankelijk van het model is dit een e-mail met foto of een push notificatie.

Het beste beeld 's nachts
De Easy Pro View IP Camera’s hebben niet één maar twee lenzen. Eén lens speciaal voor overdag en één lens speciaal voor ‘s nachts. De IP Camera schakelt automatisch over naar de andere lens wanneer het nodig is. Samen met de HD sensor zorgt deze dag en nacht voor perfect beeld.

Eenvoudig te installeren
De Eminent IPcamera’s zijn heel eenvoudig te installeren. Hiervoor is geen netwerkkennis nodig. De IP camera wordt bekabeld op de router aangesloten. De meegeleverde gebruikersnaam en wachtwoord worden ingevuld in de gratis app die te vinden is in de Google Play Store en de App Store.

Draadloos, enkel stroom nodig
IP camera's werken via een internetverbinding en dienen met de meegeleverde netwerkkabel of via de WIFI verbinding aangesloten te worden op een router. Wanneer de IP camera via WiFi moet worden gesloten, is het wachtwoord vanhet draadloze netwerk nodig. Is dit te lastig? Dan zijn ook nog andere manieren, bv met behulp van een QR code, WPS knop of de app.
 

+ Op afstand draaibaar

 

+ HD Sensor
+ Natuurlijke kleuren bij zonlicht

+ Voor buitengebruik
+ Tot 12 meter nachtzicht.

+ Pir bewegingsdetector
+ Dag en nacht het beste beeld

+ Voor buitengebruik
+ Infrarood led's
 

+ Op afstand draaibaar
+ Temperatuursensor