Terug naar overzicht
Wireless Audio Speaker systeem

Multiroom Speakers

Met een Samsung Multiroom audio speaker systeem luister je draadloos en elke kamer naar jouw favoriete muziek. Stream je favoriete muziek via Wi-Fi vanop je smartphone, tablet of zelfs smartwatch. Ben je, tegen alle verwachtingen in, binnen 30 dagen na aankoop toch niet tevreden, dan biedt Samsung je een unieke 'Buy & Try' garantie op Wireless Audio 360⁰ producten. Meer uitleg & voorwaarden kan je hier terug vinden*.
*Deze actie is inmiddels afgelopen.

Hoe het werkt

Met het Wireless Audio Speaker systeem geniet je overal in je huis van superieur geluid uit stijlvolle speakers. De verschillende speakers bedien je in elke kamer eenvouidg via je smartphone, tablet of zelfs smartwatch. Het slimme design van de spekers zorgt voor een prachtige akoestiek en ze kunnen door de sierlijke vorm rechtop of liggend geplaatst worden. 

Bediening

Bedien de speakers en je muziek op intuïtieve wijze door te draaien aan het wiel. Draai aan het wiel om de nummers van een album of je afspeellijst te bijken en af te spelen. De achtergrond van de app krijgt dezelfde look & feel. Zo wordt de app automatisch aangepast aan de muziek waar je naar luistert. 

 

Gemakkelijke intuïtieve bediening

Je navigeert met gemakdoor je muziek met het intuïtieve bedieningspaneel aan de bovenkant van de R5. Tik op de bovenkant van de speaker om het afspelen te bedienen, veeg voor het volgende of vorige nummer en raak Mode aan om te wisselen tussen WiFi, Bluetooth en TV SoundConnect.

 Samsung WAM1500 R1 Zwart  45 Watt  € 199.99
 Samsung WAM3500 R3 Zwart  60 Watt  € 299,99
 Samsung WAM5500 R5 Zwart  80 Watt  € 399,99