Terug naar overzicht
Proefbellen doet u bij ons

Mis geen enkel telefoontje! Altijd telefonisch bereikbaar via 1 algemeen nummer

Beste ondernemer,

De klanten in uw winkel overtuigen van een goed product is niet altijd even evident. Dat hoeven we u niet uit te leggen. Maar onder het motto ‘zien is geloven’ willen we u al eens laten proeven van de goede flow van een professionele telefonie. Met een beetje hulp van Telenet Business natuurlijk!

Kom de voordelen van FreePhone Business nu zélf ervaren in uw dichtstbijzijnde Telenet Business Center:

  • Via een gratis demo kan u kennismaken met alle functionaliteiten.  
  • Test zelf hoe makkelijk het is om één vast nummer te hebben.

Interesse?
Ga naar https://www.auva.be/nl/thuis/winkels en zoek uw dichtstbijzijnde Telenet Business Center.

Met vriendelijke groeten,

Raf Coomans
ceo Auva

*

*Voucher geldig t.e.m. 31/05/2018.
FreePhone Business is voorbehouden voor ondernemers en zelfstandigen (met ondernemingsnummer) die een Business Fibernet verbinding hebben. De maandelijkse prijs per gebruiker is excl. de huur van telefoontoestellen en omvat onbeperkt bellen naar vaste en mobiele lijnen binnen België (met uitzondering van speciale nummers en diensten van derde partijen) op voorwaarde van een normaal gebruik (telenet.be/normaalgebruik) en 1.000 belminuten naar vaste en mobiele lijnen in Europa, VS en Canada. Bij het afsluiten van een FreePhone Business abonnement biedt Telenet nieuwe FreePhone Business klanten de installatie (t.w.v. €250) en configuratie aan, indien het FreePhone Business abonnement (als stand-alone of als optie bij FLUO of WIGO Business) afgenomen wordt binnen de periode van 01/04/2018 t.e.m. 30/06/2018. Prijzen excl. BTW. Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties.
Telenet bvba • Maatschappelijke zetel • Liersesteenweg 4 • 2800 Mechelen • BTW BE0473.416.418 • RPR Antwerpen, afdeling Mechelen