Terug naar overzicht
Rocket Leaugue tournament

G1 Gaming Tournament

GIGABYTE, HyperX, CoolerMaster, Intel en Samsung slaan dit jaar de handen ineen om de nieuwe G1.Gaming Tournament reeks te lanceren. Het G1.Gaming circus toert door de hele Benelux en jij kan daar deel van uitmaken.

Deze maand passeert de G1 Gaming tour in onze winkels van Hasselt en Tongeren Ben jij die enthousiaste gamer die zijn skills wil testen tegen mede gamers, schrijf je dan snel in voor één van deze G1.Gaming Tournaments en laat zien wat je kunt!! Ook het thuisfront kan mee genieten via de livestream via Twitch.tv. Commentaar van onze shout-casters mag hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Om het Tournament zo eerlijk mogelijk te houden is er voor alle spelers een state-of-the-art game PC beschikbaar inclusief toetsenbord en muis. Het gebruik van eigen toetsenbord en muis is enkel in de finale toegestaan (tenzij je een linkshandige muis nodig hebt). Je hoeft dus zelf helemaal niets mee te nemen.

  • Zaterdag 19 juli van 10u00 tot 17u30 in Hasselt
  • Woensdag 23 juli van 10u00 tot 17u30 in Tongeren

Schrijf je snel in!

Ben je toe aan een upgrade van je huidige PC of ben je op zoek naar de nieuwste gaming gear? Ook dan moet je zeker een kijkje komen nemen bij het G1.Gaming Tournament! Je kunt dan veel nieuwe producten van GIGABYTE, HyperX en CoolerMaster testen en gebruik maken van de mooie aanbiedingen!