Vaste telefonie

Stap over naar vaste telefonie van Telenet en profiteer van talrijke voordelen. Je behoudt je bestaande nummer en belt veel goedkoper. Samen zoeken we voor jou de meest voordelige abonnementsformule en regelen we alles, inclusief de nummeroverdracht.

Internet

We helpen je niet alleen met het kiezen van het beste internetabonnement van Telenet voor jouw situatie. Samen bekijken we de eventuele versterking van je draadloos netwerk, de beveiliging van je thuisnetwerk en de integratie van al je draadloze toestellen in dit netwerk. Kortom, totaaladvies mét meerwaarde.

Mobiele telefonie

Op zoek naar de juiste smartphone en bijhorend abonnement? King & Kong zijn onze beste vrienden. Maar voor wie hen minder goed kent, is het niet altijd even eenvoudig om de juiste keuze te maken. Ga je voor King of voor Kong? Bij ons krijg je persoonlijk advies, ook voor je smartphone. Bovendien helpen we je met het samenstellen van je ideale handset en alle bijhorende accessoires.

Digitale televisie

Neem ik gewoon het basispakket digitale televisie van Telenet? Of kies ik aanvullend voor extra kanalen? Onze Telenet-specialisten maken je wegwijs in het volledige aanbod. Bovendien helpen we met het aansluiten van je digibox of digicorder zodat alles rimpelloos verloopt. Heb je aanvullend op het basisaanbod van televisiekanalen zin in extra zenders? Wil je geen seconde missen van de beste voetbalmatchen in Europa en onze eigenste Jupiler League? We helpen je graag doorheen het aanbod van Play, Play More en Sporting.

Whoppa

Stapel de voordelen op met Whoppa. Je surft onbeperkt, kijkt digitale televisie via de Telenet Digicorder én belt met Freephone Europa voor een onweerstaanbaar laag maandbedrag. Kom langs in één van onze Auva-winkels en onze Telenetspecialisten zetten de verschillende voordelen helder op een rij.